• Hold din fødselsdag hos Smykling

Fødselsdag

Er du på udkig efter det perfekte sted at afholde din fødselsdag, så er vores café det ideelle sted! Vi har plads til 40 personer og vi tilbyder en sjov og mindeværdig oplevelse, hvor du og dine venner kan bruge jeres kreative evner til at lave smukke og personlige smykker. Vores erfarne personale vil være til stede for at hjælpe jer i gang, og vi tilbyder et bredt udvalg af materialer og designs, så I kan skabe præcis de smykker, I ønsker.
Vores café har en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor du og dine venner kan slappe af og nyde hinandens selskab. Vi har også mulighed for at servere lækker mad og drikke, så du kan fejre din fødselsdag med stil.
Så hvis du vil have en fødselsdag, der er sjov, kreativ og anderledes, så er vores smykkecafé det perfekte sted for dig!

Den lette

– Et armbånd (sølv/forgyldt)

– Op til 40 kr. tilvalgsperler

– Snacks til bordet

– 1 kop kaffe/te/sodavand (Bobler kan tilkøbes for 45 kr. pr. glas, eller 200 kr. pr. flaske)

Pris: 230 kr. pr. person

Obs: Der skal bookes til mindst 7 personer ved denne pakke.

Smykker & Bobler

– Et valgfrit smykke (sølv/forgyldt)

– Op til 50 kr. tilvalgsperler

– Snacks til bordet

– 1 glas bobler (eller sodavand/kaffe)

Pris: 295 kr. pr. person

Obs: Der skal bookes til mindst 7 personer ved denne pakke.

Smykker & Tapas

– 1 valgfrit smykke (sølv/forgyldt)

– Op til 50 kr. tilvalgsperler

– Lækker autentisk portionsanrettet tapas

– 1 glas vin

Pris 395 kr. pr. person

Obs: Der skal bookes til mindst 10 personer ved denne pakke. Der skal betales et depositum på halvdelen af prisen ved booking. 

Skriv endelig til os hvis du har nogle spørgsmål

7 + 1 = ?

  • polterabend, Smykke Cafe, Smykling

For hele familien

Det er hyggeligt når familie og venner er samlet og det bliver ekstra hyggeligt når man har noget at nyde sammen. Og hvad er mere hyggeligt end at sidde og fifle med perler i en smykke cafe, med skønne lokaler, over en kop kaffe eller en sodavand?

Når i er ankommet i smykke caféen kan du vælge om du vil lave et armband, en halskæde eller noget helt tredje. Så får du udleveret en bakke, værktøj og de elementer du skal bruge til det du vil lave (snore, låse osv.). Nu kan du vælge løs af vores store udvalg af smukke perler. Her er det også muligt at tilvælge specialperler til en merpris.

  • polterabend, Smykke Cafe, Smykling