• Velkommen til Smykling, vores kreative smykke cafe - Smykling

    Velkommen hos Smykling! Vi inviterer dig indenfor i vores unikke smykke cafe, hvor du kan være kreativ, og designe dine egne smykker, med forskellige perler i forskellige farver og former. Hvis du ønsker at være sikker på, at vi har et ledigt bord, anbefaler vi, at du booker et bord på forhånd. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Smykling, hvor du kan få en sjov og kreativ dag.

Smykling – Centralt i Køge

Smykling er et dejligt sted at være, med sin ideelle beliggenhed lige i midten af den smukke natur ved Køge å. Det ligger kun 150 meter fra Køge torv og 200 meter fra gågaden, så det er nemt at komme til og fra. Vores hyggelige lokaler er indrettet i et 400 år gammelt bindeværkshus, som er den næstældste bygning i Køge. Vi håber at skabe en hyggelig og livlig kreativ café, der er åben for alle. Et sted, hvor man kan lave smukke smykker og skabe gode minder sammen. Besøg Smykling smykke cafe og oplev den unikke atmosfære og den kreative stemning, der hersker i vores hyggelige lokaler. Vores cafe er det perfekte sted for alle, der elsker at skabe smukke smykker og dele gode minder med venner og familie. Vi tilbyder alt det du skal bruge, hvor du kan lære at lave dine egne smykker. Derudover kan du nyde en dejlig kop kaffe eller te, mens du slapper af og nyder den smukke udsigt over Køge å. Besøg Smykling smykke cafe og oplev en sjov og kreativ dag med dine kære.

  • køge å, smykling

FAQ

Hvad koster det?

Prisen afhænger af hvad man ønsker at lave. Priserne starter ved 95 kr., hvor prisen inkluderer over 70 forskellige slags perler. Det er herudover muligt at købe tilvalgsperler.

Kan man købe gavekort online?

Man vælger selv beløb (ingen minimums grænse).
Vi sælger også gavekort i caféen.

Koster det noget at booke et bord?

Nej det er ganske gratis at booke et bord hos os.

Skal man booke bord?

Vil du planlægge et besøg hos os, er det en god idé at sikre sig et bord når man kommer. Weekenderne er godt booket op på forhånd.

Kan man holde fødselsdag og hvad koster det?

Man kan booke et fødselsdagsevent via mail eller på telefon.
Du kan læse mere om fødselsdage her.

  • polterabend, Smykke Cafe, Smykling