• Smykker, perler og priser

    Hos Smykling kan du lave smykker med perler i alle farver. Du kan tilvælge mellem ægte ferskvandsperler, ædelsten, koraller og krystaller til en merpris. Alle smykkedele som øreringe og låse er sterling sølv og nikkelfri. Der er også mulighed for forgyldt sterling sølv med 18k guld. Kom ind og oplev vores udvalg af smykker og skab dine egne unikke designs.

smykkecafe, øreringe

Øreringe

Design din egen øreringe med et udvalg af de smukkeste perler. Øreringe fra kr. 139,- (pr. sæt). Prisen er inkl. div. materialer, samt lån af værktøj.

Armbånd og ankelkæde

Design dit eget armbånd eller ankelkæde med et udvalg af de smukkeste perler. Vælg mellem over 100 forskellige perler.

Ankelkæde fra kr. 159,- og armbånd fra kr. 149,- Prisen er inkl. div. materialer, samt lån af værktøj.

Halskæde

Design din egen halskæde med et udvalg af de smukkeste perler. Fra kun kr. 199,- Prisen er inkl. div. materialer, samt lån af værktøj.

Smykke Cafe, Smykling, hyggelig stemning, børn

Til de mindste

Børn op til 6 år kan lave børnesmykker i form af et fint lille armbånd eller halskæde. Kun kr. 95,- Prisen er inkl. div. materialer, samt lån af værktøj.

Sådan fungerer det

Du er altid meget velkommen til at komme ind fra gaden og lave smykker hos os. Vil du dog være sikker på at vi har et ledigt bord anbefaler vi, at du booker et bord til det antal gæster i bliver på forhånd.

Når i er ankommet kan du vælge om du vil lave et armband, en halskæde eller noget helt tredje. Så får du udleveret en bakke, værktøj og de elementer du skal bruge til dine smykker (snore, låse osv.). Nu kan du vælge løs af vores store udvalg af perler og vælge farver og form på perlerne. Her er det også muligt at tilvælge specialperler til en merpris.

  • Smykke Cafe, Smykling, hyggelig stemning for børn

Tjek vores galleri af smukke smykker vores mange dygtige kunder har lavet

Øreringe

Klik på billedet og se de mange smukke smykker

Armbånd

Klik på billedet og se de mange smukke smykker

Ankelkæder

Klik på billedet og se de mange smukke smykker